Hvordan har du med selfies? Jeg synes, at det er hyggeligt og sjovt med selfies, når vi er på tur, eller når jeg gerne vil mindes et særligt sted eller en særlig situation, men … selfies på min hjemmeside! Det føles ikke naturligt – overhovedet! Men selfies kan være ret funktionelle, når jeg f.eks. gerne vil vise min scrub og marine mask til jer. De lækre produkter, der giver glød på huden og følelsen af babyhud. Jeg øver mig, men er på ingen måde nået til at det føles naturligt. Dog vover jeg at bruge selfies alligevel. Jeg føler mig lidt sårbar, når hele verden kan finde mig på min hjemmeside. Min hjemmeside, som jeg er så stolt af, og som jeg sysler om. Jeg vover mig. Jeg gør mig sårbar, mens en lille, gammel, grim stemme hvisker – hvad bilder du dig ind? Billede af dig selv OG pæn hud?!