Sense – Slank med fornuft

v. Kostvejleder og mentor med speciale i Sense Helle Fabian

Lær, hvordan du taber dig med Sense og vedligeholder den gode vægt – helt uden køkkenvægt og kalorietælling. At leve sundt behøver ikke være svært. Med få ændringer kan du ’sense’ den mad, du plejer at spise. Der er ingen forbud og restriktioner – du skal blot lære at bruge din sunde fornuft. Sense er svaret, både hvis du ønsker at tabe dig, og hvis du blot ønsker at leve lidt sundere. Sense er for alle, og netop derfor er Sense blevet danskernes foretrukne metode til vægttab og sund livsstil. En livsstil, der holder.

Kom til dette to timers oplæg, hvor du præsenteres for basisteori og metoder, mentale værktøjer og gode fif og tricks, som du kan have gavn af. Kom i gang med det du drømmer om. Det kan være at tabe 5 kg eller mere, at optimere din indre trivsel uden vægttab eller farvel til yoyovægten og de tunge tanker.

Før selve workshoppen taler vi sammen, hvis du ønsker det. Jeg regner på dine data vedr. alder, højde, vægt, aktivitetsniveau og drømmevægt.

Skriv gerne til mig på helle@hellefabian.dk eller ring på 2032 7640 for afklaring og formalia. Ring, hvis du er i tvivl. Det er nemmere at sense end du tror.

Tid onsdag d. 5. januar 2022

Sted Gyldenmuld 2, Stilling. 8660 Skanderborg

Pris 225 kr.

Betaling er lig med tilmelding på mobilpay 2032 7640

Via mobilpay kan jeg se dit navn og vil ringe dig op før workshoppen, hvis du ønsker det.