Mange mennesker har et lidt akavet forhold til deres fødder. Jeg forstår det ikke. Fødder er super funktionelle hver dag hele tiden. Mine fødder tager mig forunderlige steder hen. Hver dag. Eller mine fødder træder på kendte stier og veje. Hver dag. Jeg synes, at flere folk måske burde give deres fødder lidt opmærksomhed og pleje – både for at bevare dem funktionelle, men også for et syns skyld i sandaler eller i bare tæer. Vi behøver ikke gå med klove som en ko. Det kræver blot et minuts opmærksomhed i ny og næ. En neglesaks. En fil. Vupti – fine fødder. Måske endda et fodbad med Epson Salt eller mandelolie. Gennem ca. 15 år har jeg gået til fodterapeut 2-3 gange årligt for æstetikkens skyld og for velværens skyld. Jeg elsker følelsen af babyhud på fødderne. De første gange blev foddamen ret overrasket over min booking hos hende, da jeg var sund og rask. Jeg fortalte hende i detaljer, at jeg holdt af pleje og omsorg af mine sunde fødder. Det kunne hun godt lide. Hun var vant til folk med sygdomme i stolen.

Jeg gik trofast hos foddamen i Åbyhøj, men en dag lå der et fint postkost i postkassen til en foddame i Blegind, hvilket er noget tættere på vores hjem. Det postkort inspirerede mig til at skifte foddame til en mere lokal og lige så kompetent. Og postkortet inspirerede mig til, at jeg også ville have så fine postkort med logo, når jeg engang selv skulle have min egen klinik.

Derma Space https://www.dermaspace.dk/hudpleje/tilbehor/tony-moly-foot-peeling

Mine fødders liv tog en drejning, da jeg fik en fodmaske i gave dette forår af søde naboer. Mit livs første fodmaske. Jeg anede ikke, at den var opfundet. Man sidder i 90 min. med fødderne i ”hjemmesko med væske” og derefter skylles fødderne under vand. Der går 6-7 døgn, og så kan man blive lidt forskrækket over alle de døde hudceller, der pludselig skræller af. Væsken har sørget for, at alle døde celler vil videre – væk fra dine fødder. Adios. Igen velkommen babyfødder! Prøv det. I får hermed mine varmeste anbefalinger.